VLOERBEDEKKING & BESCHERMING

TOEPASSINGSSECTOREN

We bieden een verscheidenheid aan oplossingen in functie van de sector van uw activiteiten.

Voor wat de banden betreft:

Wie zijn we ?

Onze onderneming waarvan de activiteiten teruggrijpen tot 1930, is een historische actor in het domein van anticorrosiebescherming en dichtheidsbekledingen.

Tijdens haar bestaan, is TRACHET steeds een voorloper geweest in haar vak. Zij heeft haar grenzen continu verlegd om steeds meer betrouwbare kwaliteit en duurzaamheid aan te bieden.
Zo heeft Jacques Jean Trachet in 1951 het octrooi van de eerste 3-ply-band neergelegd, samengesteld uit een PE laag aan beide zijden bedekt met een vulkaniserende massa, een product dat tot op heden als model zou dienen voor alle bedekkingen van kwaliteit.
Daarna volgde de ontwikkeling van de eerste hoge temperatuurband koud aan te brengen, waarvan de huidige versie het enige product is dat over een officiële erkenning volgens EN 12068, AHT100-klasse beschikt.

De dichtheidspasta voor geschroefde verbindingen in haar befaamde groene pot waarvan miljoenen exemplaren verkocht werden, de dichtheidsband uit aluminium, de speciale pasta’s en kits zijn zoveel innovaties die ons levensverhaal markeren.

Sinds 1972, heeft ons bedrijf ook een activiteit ontwikkeld die gespecialiseerd is in de formulering en de aanwending van bekleding van industriële vloeren. Het product is gebaseerd op epoxyharsen of polyurethaan. Dit zorgt voor de verdere uitbreiding van de gamma producten en diensten die aan de industrie geboden worden.

Dankzij ons onderzoek en ontwikkeling laboratorium, stellen we u oplossingen voor die een antwoord zijn op uw problemen en toereikend zijn aan uw behoeften. Het komt overeen met onze oorspronkelijke visie : eenvoudigheid, doeltreffendheid, duurzaamheid.